ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ, OPINII

Cărturarul Cristian Bădiliță: Nu cu ironii trebuie ,,pălmuit” acest nou ,,ministru” al educației; el trebuie dat în judecată pentru INFRACȚIUNE

Într-un mesaj postat pe Facebook, cărturarul Cristian Bădiliță se arată oripilat de faptul că un agramat, și l-am numit pe actualul ministru al Educației, a putut ajunge în corpul universitar:

„Poți fi ministru agramat sau incult (foarte mulți din guvernele RSR între 1947 și 2018 au fost așa). Dar este inadmisibil să fii UNIVERSITAR agramat sau incult. O asemenea situație nu se poate întâlni decît într-o țară nelegiuită (adică, unde nu se aplică legea), precum România.

Cum poate ajunge un agramat profesor? E contradicție în termeni. O asemenea situație trebuie pedepsită cu închisoarea. E furt calificat, INFRACȚIUNE.

Nu cu ironii trebuie ,,pălmuit” acest nou ,,ministru” al educației; el trebuie dat în judecată pentru INFRACȚIUNE. Trebuie dat în judecată de confrații lui rectori sau decani care țin la onoarea învătămîntului românesc. Repet, pentru infracțiune (omul a ajuns universitar și rector în mod fraudulos).”