LIFESTYLE

Ce a păţit un bărbat de 74 de ani care a vrut să facă sex în plină zi, pe o stradă din Hunedoara

Un bărbat de 74 de ani, din Hunedoara, a trecut prin clipe cumplite după ce a fost sedus de o tânără, pe o stradă din municipiu.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani s-a prezentat miercuri seara la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a reclama că a fost jefuit. Pensionarul le-a relatat poliţiştilor că în aceeaşi zi, în jurul orei 16, un adolescent şi o tânără l-au ademenit în zona unei foste staţii Peco, sub pretextul oferirii unor servicii sexuale, însă odată ajunşi în locul retras, vârstnicul a fost bătut şi lăsat fără ceasul de mână şi telefonul mobil.

„În cursul zilei de joi, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificaţi cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate.

Cei doi tineri bănuiţi de comiterea tâlhăriei (un minor de 15 ani şi o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara),  au fost reţinuţi preventiv pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând ca tânăra de 24 de ani să fie prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.