DIN TRANSILVANIA

Cea mai mare firmă românească de construcții donează Spitalului Judeţean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus

CON-A, cea mai mare firmă de construcții din România cu capital integral românesc privat, a decis să doneze Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus.

CON-A prin Fundația pe care o deține a decis să se implice și să dea o mână de ajutor autorităților în această criză medicală fără precedent prin care trece întreaga lume. Din acest motiv Fundația a decis să finanteze achizitionarea de urgență a unei linii de biologie moleculară necesară determinării virusului SARS-COV-2 și să o doneze Spitalului Județean Sibiu.

“Știm că în momentul de față capacitatea de testare a spitalelor este suprasolicitată, iar singurul centru de testare din zonă este la Cluj. Este esențial să acționăm rapid în această perioadă critică și să sprijinim autoritățile. Cred ca este momentul să fim solidari, uniți și să respectăm instrucțiunile date de autorități”.

Mircea Bulboacă,
Președintele Grup CON-A.

Fondată în martie 1990, CON-A deține unități proprii de producție, „know-how” în construcții și proiectare, acoperind întregul spectru de servicii pe care o companie din acest domeniu le poate oferi.