LIFESTYLE

Cerbi în imagini spectaculoase imortalizate în Parcul Național Putna

Imagini spectaculoase cu mai multe exemplare superbe de cerbi au fost imortalizate de angajații Romsilva în Parcul Național Putna din județul Vrancea și postate pe rețelele de socializare unde au adunat mii de aprecieri.

,,Cerbii prezintă coarne ramificate ce pot atinge dimensiuni foarte mari, semnificând chiar şi numeroasele bătăi purtate cu alte animale, dar şi rangul în grupul în care trăieşte. În fiecare an, la începutul primăverii masculii îşi pierd coarnele, care sunt înlocuite de altele noi.

Un cerb poate ajunge la dimensiuni foarte mari – chiar și 320 kilograme și peste 1,8 metri dăcă iei în calcul și coarnele. În funcție de condiţiile de trai şi habitatul în care se află, un cerb poate trăi până la 20 de ani în libertate.

Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Acest parc este situat în sud-estul țării, în județul #Vrancea, și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt #păduri”  se arată pe pagina de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, plantă, iarbă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, iarbă, plantă, în aer liber şi natură

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
9°C
Vânt: 4 km/h S