POLITICĂ

Cetățean către fostul ministru al sănătății: ,,Să aveți putere să vă luptați cu ei că atâta nesimțire ca în ultimul timp… n-am mai văzut”

Caravana Fără penali a plecat către cele 14 județe, informează reprezentanții USR. Aceștia menționează că mai au nevoie de 20.000 de semnături pentru a îndeplini condițiile impuse de Legea 189/1999, privind exercitarea inițiativei legislative de către cetățeni. ,,În total, ne lipsesc 120.000 de semnături. Avem nevoie de fiecare semnătură!“, spun liderii USR.

Fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, se află în județul Alba, de unde a transmis un mesaj primit de la oamenii simpli.

,,Să aveți putere să vă luptați cu ei că atâta nesimțire ca în ultimul timp… n-am mai văzut”, e îndemnul primit.

,,E un gând pentru toți cei care s-au mobilizat în ultimele 18 luni. Un gând pe care l-am auzit de la atât de mulți oameni în ultima vreme.

În piață la Teiuș în județul Alba am strâns alături de oameni de la RO+ și USR semnături pentru oameni cinstiți în funcții publice (a.k.a. fără penali). Doamna Maria Florea vine mereu cu bicicleta la piață. Florin (în spatele doamnei Maria) mi-a dat un borcan cu miere “, a mai precizat fostul ministru.