POLITICĂ

Clotilde Armand a fost desemnată candidata USR pentru Primăria sectorului 1

Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnată candidata USR pentru Primăria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primăria sectorului 2.
”Le mulţumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâştigăm sectorul 1. Pentru că incompetenţa PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată”, a scris Armand, pe Facebook.
Mihaiu este antreprenor IT, “un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în Guvernul Cioloş şi un foarte bun manager”, potrivit unui comunicat de presă.
“Vreau să avem o curăţenie ca acasă, să ne simţim în siguranţă ca acasă – atât noi, cât şi copiii noştri. Vreau mai multă verdeaţă. Vreau să nu mai fim nevoiţi să mergem cu maşina la muncă sau la distracţie – pentru că ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul în comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Şi pentru ca toate acestea să se întâmple, vă propun 5 direcţii principale de care sectorul 2 are atâta nevoie: curăţenie, infrastructură şcolară, trafic, timp personal şi încurajarea mediului de afaceri”, afirmă preşedintele USR sector 2.
USR se va întuni pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formațiunea să poată susține și candidați independenți la alegeri, respectiv pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei, potrivit unui comunicat de presă.