POLITICĂ

Clotilde Armand: “PSD S.R.L. –  Așa funcționează PSD. Din banii noștri. Între timp infrastructura rutieră din România este o catastrofă.”

PSD S.R.L. – Am decis să vă prezit câțiva ”specialiști PSD” de la Ministrul Transporturilor. Începem cu membrii Adunării Generale a Acționarilor și ai Consiliului de Administrație de la C.N.A.I.R (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere). Așadar:

Președinte: Costin Mihalache
Studii de specialitate? Zero. Dumnealui a absolvit Academia de Poliție.
Competențe? Funcționar de bază din ultimii ani în toate guvernele PSD, câștigător lunar al unor venituri cuprinse între 5.000 și 10.000 de euro. Cu o zi înainte dl Costin Mihalache a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Ciprian Pandea
Competențe? Președintele PSD Călărași.
Studii? Facultatea de Teologie. De reținut că dl Pandea este și secretar de stat în Guvernul Dăncilă.

Georgeta Bumbac
Cel de al treilea membru în CA de la CNAIR este dna Georgeta Bumbac. Competențe? Director general al Direcției Buget și Contabilitate din Ministerul Sănătății, prietenă foarte bună cu dl Felix Stroe. Despre Georgeta Bumbac s-a scris mult în presa. A fost cercetată de procurorii pentru ilegalitațile comise la Ministerul Sănătății, oferirea de contracte fără licitație.

Adrian Mlădinoiu
Fostul șofer al șefului PSD Liviu Dragnea și asociat cu fiul liderului PSD.
Competențe? Șoferul lui Dragnea.
De reținut că dl Mlădinoiu este și secretar de stat în Guvernul Dăncilă.

Anișoara Cornila
Felix Stroe a numit-o pe dna Anișoara Cornila în funcția de director al Direcția juridică din Ministerul Transporturilor. Tot dl Stroe a impus-o și în CA de la CNAIR, după ce în anii trecuți a generat doar haos la Romatsa și Tarom.
Competențe? Fostă gestionară a unui duty free din Vama Giurgiu.
Studii? În 2009 și-a dat doctoratul la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. Teza: “Răspunderea penală în dreptul muncii” avându-l coordonator pe profesorul Alexandru Țiclea. Ceea ce se știe mai puțin este faptul că fiul d-lui Alexandru Țiclea, Tiberiu Țiclea, este căsătorit cu fiica Anișoarei Cornila.
Și ce să vezi? Dna Cornila și-a impus ginerele în CA al Tarom.

Așa funcționează PSD. Din banii noștri.
Între timp infrastructura rutieră din România este o catastrofă.