DIN TRANSILVANIA

Cluj-Napoca. Emanuel Ungureanu este candidatul USR pentru funcția de primar

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a fost desemnat ca și candidat al USR pentru Primăria Cluj-Napoca. El este vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate, iar datorită acțiunilor și denunțurilor făcute de el, DNA a început numeroase dosare penale legate de corupția din sistemul de Sănătate.

În anul 2007 a înființat Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” unde peste 100 de copii cu insuficiență renală cronică primesc îngrijiri.

El consideră că municipiul a rămas în secolul trecut la capitolul infrastructură în Sănătate, iar dezvoltarea orașului a dus la o altă problemă care afectează viața clujenilor: poluarea.

“Clujenii sunt sufocați de praf și de noxele toxice emise de traficul infernal. Prioritatea zero pentru mine și echipa mea este să ofer soluții rapide pentru fluidizarea traficului: prelungirea liniei de troleibuz către comuna Florești, construirea trenului metropolitan. O problemă uriașă în Cluj este lipsa locurilor în creșe și a locurilor de joacă la standarde occidentale.

Provocarea mea pentru clujeni este ne iubim Clujul cu ochii deschiși, este singura cale către progres și spre un standard de calitate a vieții comparabil cu cel al unor orașe dezvoltate din Uniunea Europeană.”, spune Emanuel Ungureanu.