DIN TRANSILVANIA

Cluj-Napoca. O nouă generație de agenți de poliție la Cluj-Napoca

Astăzi a avut loc ceremonia de absolvire a unei noi promoții din cadrul școlii de agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. Momentul festiv marchează debutul în viața profesională pentru 296 de tineri agenți de poliție.

Prezent la manifestări, primarul Emil Boc a transmis tinerilor absolvenți un mesaj de felicitare, în numele comunității clujene, și a subliniat importanța nobilei misiuni pe care aceștia o au: să asigure respectarea legii și siguranța cetățenilor.

“Jurământul polițienesc statuează importanța respectării Constituției, a drepturilor și libertăților cetățenești, iar viitorii agenți de poliție trebuie să fie garanția respectării și implementării acestora.

Vă doresc mult succes în viața profesională și pe toate celealte planuri!”, a menționat Emil Boc.

La eveniment au luat cuvântul, dna Carmen Camelia Țuicu, adjunct al Inspectoratului general al Poliției Române, directorul școlii de agenți de poliție, dl comisar șef dr. Liviu Gabriel Dumitru, Înaltpreasfințitul Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și subprefectul județului Cluj, dl Ioan Alin Danci.