Cluj-Napoca. Premiere a olimpicilor la matematică din întreaga lume. Foto

Cluj-Napoca a fost Capitala mondială a Matematicii și este în galeria selectă a orașelor gazdă ale Olimpiadei Internaționale de Matematică.

Ieri a avut loc ceremonia de închidere a celei de a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică, premiile fiind înmânate de primarul Emil Boc.
„Olimpicii României la matematică au obținut rezultate remarcabile aici: o medalie de aur, una de argint, două de bronz și două mențiuni. Felicitări încă o dată întregii echipe a României!!

În cadrul festivității, am avut bucuria să transmit un mesaj, din partea comunității noastre, participanților veniți din 114 țări pentru competiția de la Cluj-Napoca. De asemenea, am avut onoarea de a premia tinerii matematicieni care au obținut diploma de aur la Olimpiadă. După România, ediția 2019 a evenimentului va fi găzduită de Anglia

Cluj-Napoca 2018: Capitala mondială a Matematicii!

Clujul, în galeria selectă a orașelor gazdă ale Olimpiadei Internaționale de Matematică.

Astăzi a avut loc ceremonia de închidere a celei de a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică – IMO 2018 Cluj-Napoca.
Olimpicii României la matematică au obținut rezultate remarcabile aici: o medalie de aur, una de argint, două de bronz și două mențiuni. Felicitări încă o dată întregii echipe a României!!

În cadrul festivității, am avut bucuria să transmit un mesaj, din partea comunității noastre, participanților veniți din 114 țări pentru competiția de la Cluj-Napoca. De asemenea, am avut onoarea de a premia tinerii matematicieni care au obținut diploma de aur la Olimpiadă.

După România, ediția 2019 a evenimentului va fi găzduită de Anglia”, a precizat primarul Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.