ECONOMIC

Competiţie lansată pentru elevi şi studenţi de Banca Transilvania

The Entrepreneurship Academy (EA), prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, împreună cu Banca Transilvania, lansează competiţia naţională EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor şi studenţilor în anul I pasionaţi de business, management, antreprenoriat şi intraprenoriat, potrivit unui comunicat al băncii.

Aceasta este destinată dezvoltării aptitudinilor antreprenoriale a peste 300 de tineri, iar câştigătorii vor avea acces la burse de studiu în valoare totală de peste 50.000 de euro.

“Ești în liceu sau în primul an de facultate și visezi să îți demonstrezi că poți avea un impact în jurul tău?
Vrei să ai acces la o educație performantă care să îți potențeze calitățile de antreprenor şi intraprenor?

Înscrie-te la competiţia națională de antreprenoriat dedicată liceenilor şi studenţilor care se visează antreprenori.

Pe 29 noiembrie, în Cluj Napoca, îți aducem antreprenori care să te ajute să generezi idei cu impact şi studenți ai EA – The Entrepreneurship Academy care au deja un business și multă inspirație, într-o competiţie în care eşti provocat să generezi idei de afaceri pe care le vei testa timp de 4 luni de zile.

Apoi, dacă chiar îţi doreşti să fii antreprenor şi vei intra în finala competiţiei (aprilie 2019), vei beneficia, împreună cu echipa ta, de BURSE de STUDIU la EA- The Entrepreneurship Academy”, se arată într-un comunicat pentru  evenimentul ce va avea loc în luna ianuarie la Cluj-Napoca.
Competiţia are loc în perioada decembrie 2018 – aprilie 2019 în Iaşi (8 decembrie), Galaţi (8 decembrie), Sibiu (19 ianuarie), Cluj-Napoca (26 ianuarie) şi Timişoara (26 ianuarie). Tinerii care doresc să se înscrie, o pot face gratuit, prin completarea unui formular de participare disponibil pe pagina de Facebook @TheEntrepreneurshipAcademy, iar mai multe detalii sunt disponibile online.

“Împreună cu studenţi ai The Entrepreneurship Academy care au deja un business îi vor ghida să genereze idei cu impact într-o competiţie în care sunt provocaţi să genereze idei de afaceri. Ulterior, timp de 4 luni, participanţii vor intra într-un program de mentorat şi antreprenoriat susţinut de echipa EA, pentru a implementa şi testa ideile de afaceri generate în timpul competiţiei” se menţionează în comunicat.

The Entrepreneurship Academy are sediul în Bucureşti şi oferă celor interesaţi de antreprenoriat şi intraprenoriat un program de licenţă de 4 ani de zile în business, administrarea afacerilor şi antreprenoriat.

 

Sursa foto: The Entrepreneurship Academy / Facebook