Comunicat de presă – ALIANȚA STRADA

ALIANȚA STRADA o nouă voce Mulți au ieșit pe stradă în ultimele 6 luni pentru a protesta împotriva corupției, a încercăărilor de subordonare a justiției, împotriva clasei politice actuale ce se dovedește a fi în totală opoziție față de nevoile și dezideratele a cel puțin 70% dintre români.

‘În iarnă câțiva protestatari (Alexandra Otilia Tudoran, Marilena Piucă, Sorin Alexandru Șontea, Lucian Piucă), ce nu făcuseră pânâ atunci, timp de 27 de ani, decât politica protestelor, au pus bazele ALIANȚEI STRADA — care nu se dorește a fi un partid politic de tip clasic, ci o formațiune a celor ce continuă să-și ceară dreptul la o viață normalâă, într-o societate normală, de care să se bucure și generațiile următoare.

Începând din această vară, ALIANȚA STRADA este partid politic, înscris la Tribunalul București și având o *hotărâre definitivă de funcționare.

ALIANȚA STRADA are ca scop să mențină trează vocea străzii, pentru dezvoltarea României și creșterea substanțială a nivelului de trai al tuturor românilor, având ca punct central PROCLAMAȚIA DE LA TIMIȘ?OARA și PROCLAMAȚIA DE LA BUCUREȘTI, precum și doleanțele cetățenilor, exprimate public prin manifestații, cereri și petiții.

Printre obiectivele partidului ALIANȚA STRADA se numără: un sistem electoral corect și liber, care să? nu îngrădească? accesul la demnitatea publică?, o justiție independentă?, eficientă? și liberă? de orice amestec politic, reașezarea societății românești pe criterii de moralitate, competență? și corectitudine, prin curățirea clasei politice și a funcțiilor publice de persoanele condamnate penal sau compromise civic și politic.

Chemăm alături de noi toți românii care doresc să schimbe din ră?dăcini modul în care se face politică?, să? înlocuim clasa politicienilor cu oameni noi, curați, neșantajabili, care să nu-și pună? pe primul plan interesele proprii, ci să? aducă? România pe drumul normalită?ții — normalitate la care am sperat cu toții începând din 22 Decembrie 1989.

Comitetul de conducere interimar al ALIANȚEI STRADA

Sorin Alexandru Sontea, membru fondator

Recommended For You

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *