ACTUALITATE

Concursul “Bistriţa Verde” – mai sunt 10 zile pentru înscrieri

Bistriţenii au timp până pe data de 31.08.2017 să se înscrie în concursul „Bistriţa verde”. Destinată celor care îşi onorează pasiunea pentru flori, indiferent dacă locuiesc la casă sau într-un bloc de locuinţe, frumoasa întrecere se desfăşoară pe trei secţiuni:

– „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
– „Cel mai frumos balcon cu flori”;
– „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Pentru fiecare secţiune a concursului sunt alocate trei premii care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.
Până acum s-au înscris în acest concurs 18 bistriţeni, astfel:
– secţiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”: 3 participanţi;
– secţiunea „Cel mai frumos balcon cu flori”: 6 participanţi;
– secţiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”: 9 participanţi.
Organizatorul concursului – Primăria municipiului Bistriţa, îi invită pe bistriţeni să se înscrie în număr cât mai mare la acest concurs. Cererile pentru înscriere se găsesc la Centrul de Relaţii cu publicul al Primăriei municipiului Bistriţa sau în format electronic pe www.primariabistrița.ro secţiunea Concurs „Bistriţa verde”.
Concursul „Bistriţa verde” se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2017. Înscrierile au început în 31 mai şi se încheie în 31 august, iar votul on-line se va desfăşura în perioada 01.09 – 15.09.2017 pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa.