ACTUALITATE

Conducere nouă la Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitāţi, Copii şi Adopţii

Președinta Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, Mădălina Turza, a fost numită Președinte – Secretar de Stat la conducerea Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții.

“Am solicitat Prim-Ministrul României numirea, la conducerea nou-înființatei Autorități Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții rezultată din comasarea ANPD și ANPDC, a Mădălinei Turza”, a precizat ministrul muncii, Violeta Alexandru.

Mădălina Turza este Președinta Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, activistă pentru drepturile omului și voluntar pentru drepturile copiilor cu dizabilități de mai bine de 10 ani. Recunoașterea meritelor ei a depășit de mult granițele României.

“Dragii mei prieteni,

Acum câteva minute a fost publicată în Monitorul Oficial numirea mea ca preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Dreprurile Persoanelor cu Dizabilitāţi, Copii şi Adopţii.

Vreau să ştiţi că pentru mine este o responsabiltate uriaşă pe care mi-am asumat-o după o decizie luată cu adânca înţelegere a ideii că SERVESC copiii şi persoanele cu dizabilităţi cu toatã bună credinţa mea de om onest, mamă a unui copil cu dizabilităţi şi activist pentru drepturile omului de mulţi şi grei ani.

În momentele acestea de mare încărcătură pentru mine ca om şi ca profesionist nu pot să vă spun decât că îmi doresc ca această instituţie să îşi dea la o parte zidurile şi să vã AUDĂ.

Rămân la un click distanţă de voi şi revin în cel mai scurt timp cu informaţii.

Mulţumesc doamnei ministru Violeta Alexandru pentru încredere!”, este mesajul transmis de Mădălina Turza.