DIN TRANSILVANIA

Conducerea PNL prezentă astăzi la Bistrița

Președintele PNL Ludovic Orban și Secretarul General, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, se vor afla astăzi la Bistrița. Aceștia vor participa la ora 18.00 la ședința Biroului Permanent Județean al PNL Bistrița-Năsăud, iar mâine vor fi prezenți la Sighetu Marmației la Şcoala Memoriei „Gheorghe I. Bratianu”.

O delegației formată din 12 membrii ai TNL Bistrița-Năsăud condusă de consilierul județean Florin Moldovan, președintele organizației, participă la rândul lor la întâlnirea de la Sighet. Este al-11-lea an în care liberalii se întâlnesc la Sighet, pentru a păstra vie memoria martirilor libertăţii şi pentru a transmite mai departe, prin viu grai, puterea rezistenţei.

La Sighetu Marmației  se vor ține cursuri de istorie şi cultură românească, se vor face vizite la Memorialul Victimelor Comunismului şi vor fi depuse la Cimitirul Săracilor. Evenimentul este organizat de Institutul de Studii Populare – fundaţia oficială a Partidului Naţional Liberal – şi de Societatea Liberală, în parteneriat cu Centrul Martens pentru Studii Europene, fundaţia oficială a Partidului Popular European.