Conducerea PNL s-a întâlnit cu preşedintele Ioahnnis

Președintele Klaus Iohannis a avut miercuri o întâlnire cu mai mulți lideri PNL, între care și președintele partidului Ludovic Orban, care a declarat că discuțiile au vizat agenda europeană, în contextul președinției Consiliului UE și al alegerilor europarlamentare.
„Tematica întâlnirii a fost strict legată de agenda europeană, de coordonarea acțiunilor pe perioada derulării președinției europene, îmbunătățirea imaginii, de stabilirea priorităților. Am discutat, în perspectiva alegerilor europarlamentare, și de importanța alegerilor și mai ales de câteva priorități care trebuie incluse în programul nostru pentru Parlamentul european. De asemenea am discutat de întâlniri importante care urmează să aibă loc pe perioada președinției, în special în cadrul PPE. Pe 16 martie este o reuniuni importantă la care va participa candidatul PPE la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber. Am discutat de posibilitatea unei reuniuni PPE în marja consiliului european de la Sibiu” a declarat Orban.

Liberalii au termen limită pentru această lista 15 februarie, urmând ca pentru aceasta să fie dat un vot în forul de conducere. Săptămâna viitoare sunt așteptate și sondaje de opinie privind alegerile europarlamentare.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.