ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ

Consilierii PNL vor schimbarea regulamentului parcărilor din Bistriţa

Consilierii PNL Bistrița vin cu o serie de propuneri prin care vor schimbarea regulamentului parcărilor în municipiul Bistrița. Într-o conferință de presă, președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan a făcut mai multe precizări legat de proiectul pe care l-a depus spre dezbatere în Consiliul Local Bistrița.

În momentul în care venim cu idei bune şi multe le preluăm de la cetăţeni, pentru că noi chiar considerăm că suntem în slujba lor şi nu-l folosim doar aşa ca expresie,  nu suntem niciodată luaţi în seamă sau ni se copiază proiectele şi dacă dânşii au majoritate astăzi consideră că-i dreptul lor. Am depus şi noi un proiect în Consiliul Local care va fi dezbătut mâine (n.n. – joi) şi care vizează modificarea regimului în ceea ce priveşte regulamentul parcărilor din Bistriţa. Am depus în februarie proiectul, după noi a depus şi domnul primar, şi-a dat seama că cel adoptat conţine unele erori(…). Din puncul meu de vedere, din toate cele trei proiecte care vizează regulamentul parcărilor, al nostru este complex şi cel mai corect din punct de vedere juridic”, a spus Hangan, în cadrul conferinţei de presă.

Hangan a mai precizat că ei (liberalii) propun prin proiectul lor ca pentru parcările rezidenţiale, tariful să fie de 180 lei/an atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, acum fiind de 480 lei pentru persoane juridice. „Este aceeaşi maşină, parcarea nu are acoperiş de sticlă, investiţia pentru amenajarea parcării este la fel”.