ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Consilierul Mircea Archiudean a aflat de la cetățeni despre cum se votează în Consiliul Local

Consilierul local, Mircea Archiudean, a descoperit că ceea ce el votează în consiliul local este de fapt o prostie. Adică el mai întâi votează cum îi dictează conștiința, adică cum îi indică Ovidiu Crețu, iar pe urmă realizează că nu e bine și se plânge pe facebook. Nu la ședințe. Acolo ridică voios mâna. Acum, după o pauză binemeritată de cinci luni, a revenit pe Facebook pentru a ne lumina cu ceea ce i s-a comunicat de către cetățeni. Ultima lui postare, care este din septembrie anul trecut, se referă tot la mașini. Se pare că e subiectul lui prefereat. Mai mult, dintr-o dată a avut o revelație și a pornit nervos la ședința de consiliul local, însă a zis că tot mai bine e să postezi pe facebook. Acolo sunt vitejii, nu față în față cu primarul. Consilierul Partidului Ecologist Român, care ne spunea cât de rele sunt partidele, apare așa meteoric de parcă este în vizită în acest oraș. De fapt nu l-a văzut nimeni niciodată să se dea jos din mașinile de 3000 cc. Altfel e ecologist convins, doar că-i plac mașinile care poluează cel mai consistent.

Iată postarea/declarația măreață a lui Archiudean:

,,JAF PE FAȚĂ FACUT DE PRIMĂRIA BISTRIȚA : plătești mai mult , primești mai puțin !!!
Timpul înseamnă bani. Dar pentru bistrițeni, mai mulți bani înseamnă mai puțin timp atunci când vine vorba de locul de parcare.
Am fost contactat de mai mulți cetățeni ai Bistriței care m-au rugat să iau o poziție publică în fața unei măsuri aberante a Primăriei Bistrița: modificarea programului pentru parcările de reședință cu plată. Este vorba despre schimbarea programului anterior, între orele 08.00 – 15.30, cu programul actual, între orele 08.00 – 17.00. Cu alte cuvinte, conform unei hotărâri luate la ședința anterioară de Consiliu Local, un cetățean care achită o taxa mai mare pentru parcarea de reședință, are mai puțin timp la dispoziție pentru a-și parca mașina. Locul de parcare plătit este disponibil abia după ora 17.00, în condițiile în care programul de muncă a multor oameni se termină la ora 15.00, 16.00 sau chiar 14.00 în unele cazuri.
……
Sindicatul Cartel ALFA, filiala Bistrița -Năsăud subliniază faptul că în cazul în care nu se va reveni la programul anterior, vor organiza pichetarea Primăriei până la rezolvarea problemei”.

Așadar, ca un mare om de dreapta, antreprenor, se aliază cu sindicatele pentru a rezolva problemele consiliului local. Săracul nu știe, după doi ani de mandat, că el trebuie să inițieze proiecte de hotărâri în acest sens, nu să fluture steagurile sindicaliștilor.