Consilierul municipal Diana Morar, președintele OFL Bistrița-Năsăud: În doi ani de zile de când a câștigat alegerile, PSD a reușit să dinamiteze poziția consolidată a României ca stat membru UE

Într-o postare pe contul său personal de Facebook, președintele OFL Bistrița-Năsăud, consilierul municipal PNL Diana Morar spune:
„Marți 13, trei ceasuri rele pentru România:
1. Astăzi Parlamentul European dezbate textul unei moțiuni împotriva României în privința potențialului subminării independenței justiției ca urmare a pachetului de legi pe justiție adoptat în ultima perioadă.
2. Tot în Parlamentul European se cere aplicarea prevederilor art.7 din Tratatul îndreptat împotriva României, cea mai dură sancțiune ce duce la suspendarea dreptului de vot al statului sancționat.
3. Raportul MCV pentru justiție va fi emis astăzi împotriva României.
În doi ani de zile de când a câștigat alegerile, PSD a reușit să dinamiteze poziția consolidată a României ca stat membru UE. Oficialii europeni își manifestă serioase îngrijorări cu privire la statutul statului de drept în România. Și asta cu o lună înainte de preluarea Președinției UE de către România.
Suntem în prag Centenar al sărbătoririi integrității și suveranității statului român și principala temere este că ne îndreptăm înspre înapoi, la vechile metehne, lăsând Europa sa meargă înainte fără noi.”
sursa foto și text: Facebook Diana Morar

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.