DIN TRANSILVANIA

Consilierul municipal PNL, Diana Morar: Bistrițenii sunt în pericol să plătească taxă pe centrala termică de apartament !

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, consilierul municipal Diana Morar, președintele OFL Bistrița-Năsăud, atrage atenția pericolului introducerii de către guvernanți a taxei pe centrala termică de apartament:

„Cetățenii municipiului Bistrița care și-au instalat o centrală termică individuală de apartament ar putea fi obligați să plătească o taxe suplimentară.

Oficialii de la nivel național spun că s-a majorat foarte mult numărul centralelor de apartament, iar ele cresc emisiile de dioxid de carbon, motivele invocate de către conducătorii ANRE fiind legate de capacitatea acestor centrale care a crescut de la 3.400 MW la 5.500 MW, în doar 3 ani, din 2015 în 2017.

Această guvernare PSD-ALDE ne-a obișnuit ca noi cetățenii să fim jefuiți de statul român. Invocând tot felul de pretexte, aparent sub motivul grijii față de cetățeanul de rând, guvernanții caută tot felul de soluții pentru a atrage bani la buget. Ca și până acum, banii colectați din această posibilă nouă taxă, se vor duce cu siguranță pe salarii, iar investițiile într-un mediu mai curat vor lipsi în continuare.”

sursa foto și text: Facebook Diana Morar