DIN TRANSILVANIA

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a alocat 2 milioane de euro echipei de handbal

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a arătat foarte nemulţumit de banii pe care instituţia i-a primit de la Guvernul României, însă a alocat 2 milioane de euro pentru echipa de handbal CS Gloria Bistriţa. O sumă absolut fabuloasă pentru un judeţ aşa sărac.

Un buget “tăiat fără argumente logice”, precizează preşedintele PSD BN:

Actualul Guvern a decis să-i pedepsească pe locuitorii județului nostru (…)
De asemenea, este deja de notorietate faptul că am primit numai 21% din necesarul de funcționare a DGASPC. Adică, nici măcar sumele care să acopere un trimestru, deși Guvernul trebuia să asigure 90% din necesar, iar Consiliul Județean diferența de 10%”, a mai menţionat Radu Moldovan într-o postare pe pagina sa de socializare.

E inacceptabil să arunci milioane de euro pentru o echipă de handbal (a nu se confunda cu bani pentru sport. Nu e pentru sportul şi sănătatea bistriţenilor, e pentru o echipă de handbal), dar să te plângi că n-ai bani pentru oamenii cu probleme sau pentru investiţii în sănătate.

Cel mai mare buget din handbalul feminin îl are echipa din Gyor, Ungaria, de 4 milioane de euro, aproape toţi obţinuţi din mediul privat şi din vânzarea celor 5000 de bilete. Însă gangsterii oraşului, după ce au îngropat an de an 500 000 de euro pentru Gloria Bistriţa

foto: pagină Facebook Emil Radu Moldovan.