ACTUALITATE

Constantin Necula va susține un stand-up spiritual de excepție la Cluj, în 26 octombrie

Constantin Necula, senzaționalul conferenţiar al Facultăţii de Teologie ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu, va susține o conferință-eveniment la Cluj Napoca, în data de 26 octombrie 2018, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților, în cadrul proiectului cultural-comunitar „Berăria Culturală”.     

CRED ÎN PATRIA MARE!  este mărturisirea sa de credință națională în anul Centenarului și titlul conferinței sale, desfășurate la Cluj pentru al treilea an consecutiv, în cadrul unui nou proiect cultural-caritabil al Fundației Armonia; destinat în acest an redeschiderii Bibliotecii din satul Prilipeți, jud. Caraș Severin, închisă de aproape 30 de ani.

Bilete se găsesc la: Cinema Florin Piersic. Info: 0728/985853 sau pe pagina de Facebook: Beraria Culturala.   

Precizăm că în urma conferințelor sale de la Berăria Culturală din:

2016 s-au colectat 11.000 de lei, bani care au fost donați Parohiei greco-catolice din Bădăcin, jud. Sălaj, pentru refacerea Casei Memoriale a patriotului Iuliu Maniu.

2017 s-au colectat 8000 de lei, bani care au fost donați pentru asigurarea încălzirii pe timpul iernii pentru cei 67 de copii avuți în grijă la Centrul social al preotului Bogdan Cristian Danu din Negreni, jud. Teleorman.

Părintele Constantin Necula a ajuns să fie atât de renumit și de îndrăgit pentru că, adaptându-se vremurilor de azi, a inovat cu inteligență și umor creând un nou gen de rostire publică: stand-up spiritual. În fapt, toate conferințele și rostirile sale publice sunt liturghii. Însă unele deosebit de inteligente, amuzante și atractive, făcute pe profilul omului de astăzi și ținând cont de viteza și vârtejul lumii acesteia nbune.

Stand-up-urile conferențiarului universitar Constantin Necula sunt spirituale fiindcă Preotul rostește înainte de orice Cuvântul lui Dumnezeu și adevărul Bibliei, pe care le dăruiește inimii și minții omului cu vorbe de duh, cu glume și bancuri amuzante, dar decente, cu sfaturi utile provocărilor din realitatea zilnice. Și, mai ales, cu răspunsuri pragmatice și pline de har la nevoile omenești ale celor care-l întreabă.