Contestațiile licitațiilor pentru unele tronsoane de drumuri județene din Bistrița-Năsăud s-au încheiat la Curtea de Apel

O veste bună de la Curtea de Apel Cluj!

Aceasta a confirmat decizia inițială a Comisiei de Licitatii a Consiliului Judetean Bistrița-Năsăud cu privire la procedura de achiziție publică pentru modernizarea drumului spre Colibița (prin Bistrița-Bârgăului pe baraj), Strâmba și Valea Ilvelor!

Imediat după comunicarea oficială a sentinței, vom semna contractele de executie și vom da ordinul de începere al lucrărilor. Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat cu privire la câștigătorii procedurii de achiziție publica pentru loturile 2, 3 și 4 din proiectul Poarta Transilvaniei. Este o decizie definitivă și irevocabilă.

Va reamintesc că avem și finanțarea asigurată pentru această investiție, 38 de milioane de euro, din fonduri europene nerambursabile.

Lungimea totală a sectoarelor de drum care se vor moderniza prin acest proiect este de 50 km, pe următorul traseu: Colibița – Bistrita-Bârgăului – Prundu Bârgăului (DN 17) – (DN 17) Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică – Măgura Ilvei. Anunțul apare pe pagina de facebook ale oficialilor județului.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.