POLITICĂ

Copreşedinţii USR PLUS Bucureşti au prezentat listele de candidaţi la Camera Deputaţilor şi la Senat din Capitală

Copreşedinţii USR PLUS Bucureşti, Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri, lista candidaţilor din Capitală pentru alegerile parlamentare, în cadrul unei conferinţe de presă. Lista USR PLUS Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este deschisă de deputatul Claudiu Năsui, iar Ştefan Pălărie, expert în Educaţie, deschide lista pentru Senat.

Misiunea viitorilor parlamentari USR PLUS este de a combate cele mai mari flageluri cu care se confruntă România: sărăcia, corupţia, lacunele din Educaţie şi sistemul de sănătate.

“Zilele acestea, am văzut foarte multe atacuri la adresa USR PLUS, atacuri calomnioase, o mobilizare împotriva noastră şi asta se întâmplă pentru că sistemul este periclitat, iar USR nu are o prezenţă puternică în Parlament şi nu este la guvernare. Asta nu se va mai întâmpla de pe 6 decembrie. Cu USR PLUS în Parlament nu se pot trece proiecte precum cele ale lui Florin Roman, care dă noi privilegii pentru angajaţii ASF. Vom pune reflectorul, aşa cum am făcut în ultimii patru ani, pe furtişaguri, pe legi trecute pe repede înainte. Noi ne-am comportat în ultimii patru ani aşa cum s-a aşteptat societatea de la noi, asta vom face şi în următorii patru ani. Rolul Alianţei USR PLUS nu este de a schimba nişte oameni cu alţii, ci despre a face reforme profunde. Acest lucru se poate şi vom începe de pe 6
decembrie”, a declarat deputatul USR Claudiu Năsui.

Candidaţii USR PLUS din Bucureşti sunt oameni cu experienţă în sectorul privat, non-guvernamental şi în administraţie, profesionişti recunoscuţi în domeniile lor de activitate. De pe 6 decembrie îşi vor folosi experienţa acumulată pentru a face din România un loc în care cetăţenii să aibă convingerea că Parlamentul lucrează în interesul lor.

“Diferenţa fundamentală pe care o veţi găsi între USR PLUS şi toate celelalte partide din vechea clasă politică consistă în două lucruri: pe de o parte, ceea ce promitem sunt lucruri realiste, angajamente clare, cu termene clare, cu bugetare clară şi, pe de altă parte, oamenii pe care îi trimitem sunt complet diferiţi de ceea ce aţi văzut până acum în clasa politică. Oamenii sunt profund diferiţi şi aş menţiona două aspecte: nu veţi găsi pe listele USR PLUS nici măcar o singură persoană care să fi pus umărul la dezastrul din ultimii patru ani, care să fi votat cot la cot cu PSD legile Justiţiei. Nu veţi găsi nici măcar o singură persoană pe listele USR PLUS care să se fi bucurat în tăcere de modificările pe care le propunea şi pe care le-a implementat Alianţa PSD ALDE”, a declarat Vlad Voiculescu.

Candidaţii USR PLUS Bucureşti pentru Senat:

– Pălărie Ştefan

– Dinică Silvia-Monica

– Spătaru Elena-Simona

– Ghica Cristian

– Dragu Anca Dana

– Presadă Florina-Raluca

– Alexandrescu Vlad-Tudor

– Saniuţă Adina

– Cobianu Cezar-Adrian

– Niţu Cosmin-Mădălin

– Arcu Constantin

– Pop Viorica-Alina

– Mărgeanu Vasilica

– Dumitrescu Dan

– Ionescu Emil-Ovidiu

– Martianu Robert Claudiu

– Vicol Ned

Candidaţii USR PLUS Bucureşti pentru Camera Deputaţilor:

1. Năsui Claudiu Iulius-Gavril

2. Prună Cristina Mădălina

3. Ţoiu Oana-Silvia

4. Seidler Cristian-Gabriel

5. Buzoianu Diana-Anda

6. Badea Mihai-Alexandru

7. Teniţă Dragoş-Cătălin

8. Pop Rareş-Tudor

9. Stoica Diana

10. Apostol Alin-Gabriel

11. Neagu Denisa-Elena

12. Ozmen Oana-Marciana

13. Dimitriu Alexandru-Paul

14. Berceanu Octavian-Alexandru

15. Mocanu Nelu

16. Niţulescu Gabriela-Cristina

17. Sas Cristian-Traian

18. Stanciu Radu-Valentin

19. Carp Marian-Iulian

20. Sămăritean Emil

21. Nistor Răzvan-Gabriel

22. Stoian Teodora

23. Bădoiu Mihaela-Cătălina

24. Lăzureanu Ioan-Valentin

25. Jida Mihnea-Mihai

26. Badea Ştefan-Alexandru

27. Popovici Teodor-Bogdan

28. Curcă Adrian

29. Ionescu Mihai-Cristian

30. Eremia Marcel-Marinel

31. Tudor Liviu

32. Grosu Carmen-Angela

33. Irimiea Laura-Mihaela

34. Dumitrescu Roxana

35. Cruceanu Alexandrina

36. Moldoveanu Cristina-Gabriela

37. Stanciu Dănuţ