OPINII

Cred într-o Românie renăscută în jurul valorilor creștine!

Autor: George Mioc

O mână de troțkiști agresivi, o minoritate bolșevică, vrea să transforme dezbaterea despre referendumul pentru familia de tradițională într-un concurs de insulte și agresiuni. Nu vom intra în jocul lor, care are un singur scop: să divizeze opoziția anti-PSD și să-l ajute pe Liviu Dragnea. Nu vom intra în acest ˝dialog˝, care nu înseamnă decât batjocoră și ură față de o majoritate decentă și creștină.

Democrația, stimați troțkiști, înseamnă că, în limitele Constituției, decide majoritatea, nu o minoritate demonică și foarte nervoasă. Referendumul pentru familia tradițională a trecut de două ori prin filtrul unei Curți Constituționale dominate de comuniști.

Cu o majoritate zdrobitoare, judecătorii CCR au decis că această consultare populară se înscrie în limitele revizuirii legii fundamentale și nu încalcă drepturi și libertăți fundamentale. De acum înainte, democratic este să mergem să votăm, iar cel care va pierde să accepte voința poporului. Cine crede că acest val de agresivitate va avea efectul de a convinge lumea să nu vină la vot sau să voteze împotriva familiei tradiționale, n-a înțeles nimic din victoria președintelui Donald Trump. Dincolo de minoritatea agresivă de pe Facebook, există o majoritate tăcută, dar fermă. Această majoritate se va pronunța prin vot și le va da o lecție dură celor care cred că o pot intimida.

Le spun din nou tuturor celor din tabăra anti-PSD: nu-l lăsați pe Dragnea să câștige de pe urma acestui referendum, prin simplul fapt că a băgat zâzanie în rândul opoziției. Acest referendum va trece, dar țara va rămâne pe mâna Satanei de Teleorman, cu spitale distruse, cu școli care se prăbușesc peste elevi, cu o economie secătuită de pensiile speciale și creșterile excesive de salarii din sectorul bugetar. România tot fără autostrăzi va fi.

Aveți, deci, înțelepciunea să ieșiți din ură și încrâncenare. Lăsați-ne pe cei care avem o credință să ne exprimăm prin vot, fără să ne insultați și amenințați. Gândiți-vă că, a doua zi după referendum, va trebui să ne dăm mâna și să înlăturăm puterea Satanei de Teleorman. Nu vom reuși, dacă suntem divizați. Aceasta nu-i o simplă lozincă, e un fapt: dacă, la alegerile locale, opoziția nu va fi unită împotriva primarilor PSD, aceștia vor câștiga.

Dragi prieteni de dreapta, vom trece cu bine și vom ieși întăriți din această încercare la care ne-a supus Satana de Teleorman. Vom merge la vot, vom consfinți, prin Constituție, valorile creștine ale poporului român și, uniți în jurul acestor valori, vom înlătura puterea bandei de securiști corupți și fără Dumnezeu care au pus mâna pe țară.