DIN TRANSILVANIA

Creşă, grădiniţă, şcoală, reţea de apă-canalizare şi clădire de primărie modernizată, în judeţul Sălaj, cu finanţare de la MDLPA prin PNDL

Se construieşte o creşă nouă în Sărmăşag, şi o grădiniţă la Crasna, iar şcoala din Pericei va fi modernizată. Totodată, localnicii din Şamşud vor avea o reţea nouă de apă şi canalizare, iar sediul Primăriei din Vârşolţ va fi reabilitată.

“La Sărmăşag va fi construită o creşă nouă. Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister, astfel vom demara dezvoltarea reţelei de creşe din România încă în acest an”, a declarat, la vizita de lucru, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila, prezent în județ.

Acesta a adăugat că şcoala din Pericei şi Primăria din Vârşolţ vor fi inaugurate în curând, iar lucrările grădiniţei din Crasna avansează bine. Totodată, 551 de gospodării din Şamşud vor putea fi racordate la noua reţea de apă şi canalizare, de aproape 20 de kilometri, unde vor fi instalaţi şi 4 hidranţi pentru incendii.