DIN TRANSILVANIA

Cristian Lazăr este noul președinte PNL Șimleu Silvaniei și candidatul pentru funcția de primar al orașului

Cristian Lazăr este noul președinte interimar al PNL Șimleu Silvaniei. Tânărul avocat va candida și la funcția de primar al orașului
Comitetul de Coordonare Local (CCL) al Partidului Național Liberal (PNL) Șimleu Silvaniei, întrunit în ședință sâmbătă, 13 martie, a validat numirea lui Cristian Mihai Lazăr în funcția de președinte interimar al organizației locale. Totodată, Cristian Lazăr a fost desemnat și candidat al PNL Șimleu Silvaniei pentru funcția de primar la alegerile locale parțiale care vor avea loc în cursul acestui an. La ședința liberalilor șimleuani au participat Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și președinte al PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, precum și subprefectul Virgil Țurcaș.
Tânărul avocat Cristian Lazăr are 27 de ani, este originar din Șimleu și a urmat cursurile Școlii Gimnaziale Silvania și ale Colegiului Național Simion Bărnuțiu. După absolvirea liceului, Cristian Lazăr a studiat în cadrul Facultății de Drept – Universitatea Babeș Bolyai, din Cluj Napoca, iar din anul 2017 a devenit avocat în cadrul Baroului Cluj. A urmat și a absolvit în 2018 programul de masterat ”Științe penale și criminalistică” din cadrul Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.