DIN TRANSILVANIA

Crucea Roșie Bistrița-Năsăud, donație de 2,5 tone de lapte către Direcția de Asistentă Socială și Protecția Copilului. FOTO

Un transport umanitar cu peste două tone și jumătate de lapte UHT de la Fulga și Dorna au fost donate de către Crucea Roșie Română, Filiala Bistrița-Năsăud către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistrița-Năsăud (D.G.A.S.P.C. B-N), condusă de către d-na Delia-Claudia Rus, în calitate de Director General.

În Stare de alertă, Crucea Roșie Bistrița-Năsăud face bine pentru un număr de 173 copii, 30 vârstnici și 216 adulți în nevoie. Prin această donație, Crucea Roșie contribuie la protecţia copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum şi a oricăror persoane aflate în nevoie și care sunt în grija centrelor din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistrița-Năsăud, după cum urmează: Centrul pentru Protectia Copilului Nasaud, Centrul pentru Protectia Copilului Bistrița, Centrul pentru Protectia Copilului Beclean, Casele de Tip Familial Teaca, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți Beclean, Centrul pentru Persoane cu Handicap si Persoane Vârstnice Nușeni .

Această donație a fost posibila prin grija colegilor de la Crucea Roșie Romana, Filiala Cluj, fiind derulată cu sprijinul companiilor CML, Îndemânarea, complementar cu Sindicatul “Ardealul“, ACS Fotbal “Gloria“ și personalul Camerei de Conturi Bistrița-Năsăud.
Mulțumim voluntarilor și angajatilor pentru dăruire.

Solidaritatea socială salvează vieți!

Crucea Roșie Română-
Filiala Bistrița-Năsăud,
Psiholog Marius Moldovan – Director;
Paramedic Denis Gherasim – Coordonator de voluntari Mun. Bistrita.