POLITICĂ

Cui îi foloseşte un politician ca Daniel Suciu?

E cel puţin ridicolă ideea că deputatul PSD, Daniel Suciu, ar fi propus de cineva preşedinte la PNL Bistriţa-Năsăud. Sau că cineva din PNL BN i-ar propune aşa ceva. În fapt, de la bun început trebuie precizat că nu ne-am propus să scriem ceva de Daniel Suciu, nu avem ce, dar a apărut informaţia aceasta şi încă n-am văzut să fie infirmată. Nu ştim dacă cei din PNL sunt conştienţi că Daniel Suciu nici măcar ca membru simplu nu le foloseşte. Adică să-ţi vină pentru ce? Singura activitate a deputatului PSD în judeţul Bistriţa-Năsăud este să-şi facă fotografii cu persoane vârstnice. Suciu merge prin sate şi când vede câte o băbuţă carismatică intră în curte şi îşi face poze cu ea, după care  încarcă pozele pe Facebook. Şi sigur îşi mai face poze cu copiii lui fiindcă o poză cu părinţi, copii, aduce like-uri. În rest, domnul Suciu face ce îi comandă Radu Moldovan. Are salariu de peste 20 000 de lei, cheltuielile totale, cu transport, cazare, indemnizaţii, depăşesc 10 000 de euro. Ce face pentru aceşti bani, nu ştim.

Ce ar putea face Daniel Suciu dacă mâine ar fi membru PNL? Câţi oameni votează PSD astăzi pentru Daniel Suciu? Care ar fi diferenţa că e Daniel Suciu pe locul doi la Camera Deputaţilor pe listele PSD sau o sticlă de apă minerală?

Ce face Daniel Suciu pentru aceşti bani? Nimic. Mai întărâtă lumea la Sângeorz-Băi, unde vrea să fie primar şi cam asta e povestea lui. În două mandate ne-a pus pe Facebook câteva mii de poze cu bătrâni şi copii săraci (e sport practicat de mai mulţi politicieni) sau s-a îmbrăcat şi el în zadii şi costume populare, ca orice politician penibil, care urlă că e patriot şi strigă mereu că apără românii de fantome străine. Un discurs absolut insipid şi fără nicio valoare. Asta e Daniel Suciu. Nu a zis niciodată ce susţine, ci merge cum zice şefu şi cu valul. Nu are nicio părere despre nimic. Acesta e şi motivul pentru care nu scriem despre el, fiindcă n-avem ce scrie. Are două declaraţii în Parlament. În prima a zis că PNL e consecvent ca boul, iar în a doua a zis că PSD e consecvent ca boii. Altceva n-am reţinut. În fine, pentru baronul roşu, Radu Moldovan, Suciu e subalternul perfect, care tace şi face întocmai.

Nota BN