CUPA DAVIS: România și Maroc se întâlnesc de Paște la Cluj-Napoca. Nota BN vă ține la curent cu toate informațiile de la fața locului

de Mihai Sărmășan

Marius Copil, aflat pe locul 84 în clasamentul ATP, va juca împotriva lui Amine Ahouda, locul 699 ATP, sâmbătă, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România – Maroc.

În al doilea meci dintre România și Marco se vor întâlni, Adrian Ungur, locul 500 ATP, şi Lamine Ouahab, locul 572 ATP. Duminică, Marius Copil şi Florin Mergea vor juca la dublu cu Ahouda şi Ouahab. Apoi, Copil îl va întâlni pe Ouahab, iar Ungur pe Ahouda.

Două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar duminică sunt programate trei partide, una de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.

Horia Tecău a anunţat zilele trecute că nu va face parte din echipa României pentru acest duel. În urma trialului de săptămâna trecută, locul său va fi luat de puştiul Edris Fetişleam, născut în anul 1999 şi ocupant al locului 1.167 în clasamentul ATP.

„Cu părere de rău anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată dupa mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptămâni s-a agravat şi urmează două săptămâni de fizioterapie intensă. Le doresc colegilor mei să fie la un nivel cât mai bun şi să iasă victorioşi din acest weekend!”, a precizat Tecău, pe Facebook.

Întâlnirea România – Maroc se va desfăşura sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar meciurile vor putea fi urmărite în direct pe posturile de televiziune DIGI Sport 2 și Telekom Sport 2.

sursa foto: facebook Romania Davis Cup Team 

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.