ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Cursuri gratuite de formare antreprenorială pentru regiunea Nord-Vest

În perioada aprilie – iulie 2018, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG), împreună cu Fundația Civitas pentru Societate Civilă – Filiala Cluj-Napoca și Asociația Centrul pentru Politici Publice – CENPO organizează cursuri GRATUITE de formare antreprenorială în Regiunea Nord Vest.

Participarea la cursurile de formare este primul pas pe care îl vei parcurge în calitate de viitor antreprenor care dorești finanțarea nerambursabilă pentru start-up-ul tău.

Poți participa doar dacă…

… ești angajat, șomer, student, persoană care desfășoară activități independente, persoană inactivă care are domiciliul/reședința întru-unul din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj și dorești să înființezi o afacere în aceste județe, în mediul urban.

Cum te poți înscrie?

Pasul 1. Completezi formularul de înscriere.

Pasul 2. Ne transmiți la adresa de email [email protected] următoarele documente:

  • Scurtă descriere a ideii tale de afaceri – Descarcă formularul;
  • Copie Carte de identitate;
  • Copie Diplomă pentru ultima instituție de învățământ absolvită;
  • Copie Certificat de căsătorie (în cazul schimbării numelui);
  • Acordul de utilizare a datelor personale și declarația pe propria răspundere (completată, listată și semnată) – Descarcă formularul;
  • Numai pentru tinerii care au până în 24 de ani, inclusiv: Adeverință de la facultate/universitate care să ateste că la momentul înscrierii urmezi o formă de învățământ.

Pasul 3. Noi îți evaluăm dosarul de candidatură și te vom anunța dacă ai fost selectat. Mai multe detalii despre criteriile de selecție găsești în Metodologia de selecție a Grupului Țintă.

De ce să vii la cursuri?

Pentru că vei învăța cum să-ți construiești planul de afaceri pentru start-up-ul pentru care dorești să obții finanțarea nerambursabilă.

Când au loc cursurile și cât durează?

Cursurile vor avea loc în perioada aprilie – iulie 2018, iar în scurt timp urmează să publicăm și un calendar al cursurilor.

Durata unui curs va fi de 5 zile consecutive, iar în a 6-a zi va fi dedicată susținerii examenului de absolvire.

Participarea la cursurile de formare antreprenorială este GRATUITĂ și se va realiza în cadrul proiectului „Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest”, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Mai multe detalii despre proiect găsiți la link-ul de aici și de aici.

Dacă vrei sa afli și alte informații ne poți scrie sau suna la contactele de mai jos:

Pentru județele Bihor și Maramureș

Mirela Săcăluș – Expert Grup Țintă Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL – Partener, e-mail: [email protected], tel: 0725 0725 22

Pentru județele Cluj și Sălaj

Raluca Drozan – Expert Grup Țintă Fundația Civitas pentru Societate Civilă – Filiala Cluj-Napoca – Beneficiar, e-mail: [email protected], tel: 0747 021 097

Pentru județele Bistrița Năsăud și Satu Mare

Zsuzsa Csorba – Expert Grup Țintă Asociația Centrul pentru Politici Publice – CENPO, e-mail: [email protected], tel: 0766 208 689

Mirela Săcăluș

Expert grup țintă