,,Dacă nu-și schimbă modul de lucru, o retragere ar fi benefică” spune Gabriela Firea despre Liviu Dragnea. ,,În ședințe e numai lapte și miere, în subteran deciziile sunt altele”

Gabriela Firea, om important în partidul condus de Liviu Dragnea, l-a acuzat marți seara pentru televiziunea publică că în ședințe acesta este numai lapte și miere, dar că principalele decizii le ia în subteran, în întâlnirile pe acre le are cu câțiva apropiați, cum au fost cele legate de Grindeanu și Tănase, foști premieri.

Şi acum dl. Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este ,,lapte şi miere” în întâlniri şi în şedinţe, dar în subterane şi în întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cât şi la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureştenilor, precum şi a tuturor românilor care vin în Bucureşti. De fiecare dată domnul Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu şi apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnala public faptul că guvernul nu ajută bucureştenii”, a declarat Gabriela Firea la TVR1, citată de Mediafax.

Gabriela Firea a mai declarat că ea s-a străduit să mențină parteneriatul politic cu Liviu Dragnea dar nu a reușit din cauza acestuia care a văzut în ea o amenințare în drumul lui spre Cotroceni. Aceasta a mai spus că deși, după Cioloș, la Palatul Victoria s-au succedat trei guverne PSD, colaborarea Primăriei Capoitalei cu Guvernul nu s-a îmbunătățit, iar de vină ar fi Liviu Dragnea, crede aceasta.

Primarul general al Capitalei crede că dacă Liviu Dragnea nu-și schimbă moduld e lucru, în sensul de a nu mai lua decizii alături de doar două-trei persoane, cel mai bine ar fi să se retragă de la conducerea partidului.

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.