POLITICĂ

Dacian Cioloș a lansat o platformă pentru candidații PLUS la alegerile locale

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a anunțat că a lansat o platformă pentru toți membri PLUS  care doresc să candideze la alegerile locale de anul viitor.

“Am lansat platforma prin care membrii PLUS își pot manifesta intenția de a candida la funcții publice locale în cadrul alegerilor din 2020. Vrem să încurajăm cât mai mulți membri PLUS competenți, cărora le pasă de comunitățile în care trăiesc, precum și membrii PLUS care trăiesc în diaspora, dar vor să se întoarcă și să contribuie la dezvoltarea orașelor și satelor din care au plecat, să candideze. Le vom da o mână de ajutor în ceea ce privește pregătirea candidaturilor, pentru a putea fi selectați mai apoi candidați comuni ai Alianței USR PLUS.

Am organizat partidul la bază în comunități locale tocmai pentru a fi cât mai aproape de cetățeni, pentru care vrem să facem politică altfel.

Pe această platformă se poate înscrie orice membru PLUS. Începând cu această toamnă, Școala PLUS va propune cursuri de pregătire și familiarizare cu responsabilitățile unui ales local pentru ca cei interesați să candideze să învețe cât mai multe despre administrația publică locală.

Cei care au înțeles că e nevoie de implicarea lor pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus au acum ocazia de a se înscrie pe platformă.

PLUS a fost gândit ca un partid mare, puternic, iar pentru asta e nevoie de susținerea și de implicarea voastră, a tuturor, inclusiv prin candidaturile voastre la viitoarele alegeri locale”, a menționat președintele PLUS, Dacian Cioloș.

Pentru poziții la nivel local (primărie și consiliul local):
https://index.ro.plus/form-4870550/Formular-inregistrare-Candidati-Alegeri-Locale-2020-P-si-CL

Pentru poziții la nivel județean (consiliul județean și președinte de consiliu județean):
https://index.ro.plus/form-4885079/Formular-inregistrare-Candidati-Alegeri-Locale-2020-CJ