POLITICĂ

Dacian Cioloș :”Agresivitatea exagerată, dispariția decenței din spațiul public sunt în mare măsură “realizările” acestui partid care a promis lapte și miere”

Fostul premier, Dacian Cioloș, aduce critici ambelor tabere din PSD, despre care spune că se razboiesc și își dau lovituri.

“Săptămâna aceasta ar fi trebuit să avem toate dovezile “tentaturii” de lovitură de stat, așa cum spune Liviu Dragnea aici. Vedem doar că loviturile s-au mutat în partid.
Doamna Firea, alt lider PSD, ne spunea cu câteva zile în urmă că șeful partidului pregătise cu două săptămâni înainte de 10 august planul de comunicare. Minciuni după minciuni, după minciuni”, a precizat Dacian Cioloș pe pagina sa de socializare. El a mai menționat că nu-i face plăcere să vorbească de polarizarea României  însă e de părere că “agresivitatea exagerată, dispariția decenței din spațiul public sunt în mare măsură “realizările” acestui partid care în campania electorală a promis lapte și miere”.

În încheiere, Cioloș a precizat că nu este interesat de conflictele din PSD “decât în măsura în care ne afectează pe toți. Iar lucrurile pe care așa-zișii opozanți întârziați din partidul de Guvernare le țipă azi noi le spunem de aproape doi ani: instituții la cheremul unui singur om, decizii arbitrare, decuplarea de la politicile europene, incompetenți în funcții publice, schimbarea legilor în beneficiul unui condamnat penal și multe altele”.