POLITICĂ

Dacian Cioloș: „Ar trebui să discutăm despre promisiunile mincinoase făcute alegătorilor, nu despre teorii ridicole ale conspirației“

Fondatorul Mișcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloș, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un video în care liderul PSD Liviu Dragnea le făcea promisiuni electorale bucureștenilor. Dragnea susține, în filmuleț, că finalizarea tronsonului de metrou 1 Mai – Otopeni, lărgirea centurii Bucureștiului la patru benzi, investițiile în spitale, construirea grădinițelor și a creșelor, precum și a căminelor pentru studenți sunt priorități ale partidului pe care îl conduce.

„Bucureștiul domnului Dragnea de acum doi ani. Despre asta trebuie să discutăm. Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor. Nu despre teorii ridicole ale conspirației. Mai sunt doi ani până la alegeri. Nimic din infrastructura promisă – sute de kilometri de centură și autostradă, 300 de grădinițe și creșe, mega-spitale, cămine pentru studenți – nu există. Despre asta ar trebui să vorbească liderii PSD românilor cărora le-au cerut să îndrăznească să creadă“, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.