Dacian Cioloş: „Cinstea și munca sunt valorile pe care PSD nu le respectă”

PSD ne întoarce în timp și, pe mai multe voci, cere limitarea dreptului românilor de a munci în străinătate. Atât înțelege acest partid din spiritul european după 11 ani de la aderare: să lege cetățenii cu lanțuri de cetate, în loc să le ofere condițiile pentru a rămâne. Să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun, fie că ei sunt medici, antreprenori sau simpli muncitori în agricultură ori construcții care își ajută familiile cu bani câștigați greu, dar cinstit.

Cinstea și munca sunt valorile pe care PSD nu le respectă. Libertatea de circulație, un drept pe care PSD vrea să îl limiteze.

Ministrul Teodorovici trebuie să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetățenii români și să demisioneze urgent. Ministrul Sorina Pintea să explice de ce, în loc să pună presiune pe propriul Guvern pentru a construi spitale decente, propune limitarea dreptului rezidenților de a pleca în străinătate.
PSD să spună clar dacă legarea de glie devine politică de stat. Dacă această nouă abordare vine să înlocuiască incapacitatea de a pune în aplicare promisiunile din programul lor de guvernare.

Azi mă văd cu peste 300 de români din diaspora și le voi spune că viitorul lor este în țară. Dar imediat ce prin vot punem altceva decât PSD la guvernare și cu ajutorul lor.

Dacian Cioloş

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.