ACTUALITATE

Dacian Cioloș: ,,Din Platforma 100 se va desprinde un partid politic”.

Distribuire articol:

Dacian Cioloș a anunțat duminică, la o reuniune a Platformei Romania 100, pe care o conduce, că din această structură se va desprinde un partid politic. ,,Ne implicăm politic pentru a schimba lucrurile”, a spus fostul premier. Cioloș a afirmat că, atunci când a lansat Platforma , a fost clar că va fi nevoie și de o implicare politică: ,,Nu ne-am ferit de lucrul acesta, dar nu am vrut să punem carul înaintea boilor”, spune Dacian Cioloș, fiind preluat de Hotnews. 

El a precizat că se vor prezenta la următoarele alegeri. ,,Se va desprinde un partid politic, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. El trebuie să fie un proces natural, nu unul forțat”, a afirmat Cioloș. ,,Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc”, potrivit președintelui Platformei România 100.

În privința relației cu celelalte partide de opoziție, Cioloș a spus că ,,nu vom acționa împotriva celor cu care împărtășim valori și principii comune, cu care împărțim același ADN. Vom fi deschiși colaborării cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acționam în perioada următoare”.

Duminică, începând cu ora 10.00, are loc întâlnirea comunității România 100, platforma condusă de fostul premier Dacian Cioloș. ,,La acest eveniment vor participa deopotrivă membrii activi ai comunităților tematice, personalităti publice și reprezentanți ai organizațiilor civice partenere. Întâlnirea va seta cadrul și prioritățile de lucru, precum și planurile de viitor ale organizației noastre”, informația apare pe pagina de Facebook a Platformei România 100.


Distribuire articol: