POLITICĂ

Dacian Cioloș: Îl felicit pe Ludovic Orban pentru decizia privind alegerile primarilor

”E un lucru pe care guvernul Orban l-a promis atunci când a cerut învestirea în Parlament. A fost una din condițiile pentru care noi am dat susținere acestui guvern. E deja un pic târziu, dar nu e prea târziu. E foarte bine că a făcut acest lucru și îl felicit pe premierul Orban că a făcut acest lucru”, a spus Cioloș, într-un interviu acordat pentru CaleaEuropeană.ro la Strasbourg.

Fostul prim-ministru și președintele partidului PLUS a afirmat că speră ca actualul Executiv să își angajeze răspunderea și pe alte proiecte de legi.

”Sper să își angajeze răspunderea și pe alte proiecte de legi care să ducă la reforme, inclusiv în sistemul de justiție, sistemul pensiilor speciale, mai este de reformat și modul în care este folosit bugetul național, anume Programul Național de Dezvoltare Locală, care este o conductă de bani ce au fost dirijați politic până acum de guvernul PSD-ALDE, reducerea tăierilor ilegale a pădurilor din România. Sunt o grămadă de reforme, ca să nu mai vorbim de educație și de sănătate”, a spus Cioloș.