POLITICĂ

Dacian Cioloș: „Implicarea în comunitate e modul în care putem schimba România“

Platforma România 100 continuă întâlnirile de lucru a comunităților locale. Sfărșitul de săptămână este plin pentru reprezentanții comunitatilor locale, pentru moderatorii de comunități tematice și fondatorii RO100. Cei aproape 200 de reprezentanți ai comunitatilor locale ale Platformei România 100 au venit din toată țara pentru a împărtăși experiențe și pentru a gândi împreună proiecte viitoare. Vineri după-amiază, accentul s-a pus pe dezvoltarea unor proiecte cum ar fi campania „Întrebăm România Împreună“.

„Timp de două zile, colegii și colegele noastre vor beneficia de cursuri de instruire în domenii diverse, precum: strângerea de fonduri, relația cu autoritățile publice, analiza bugetelor locale, observarea alegerilor. După aceste două zile, comunitățile noastre locale vor fi mai puternice și mai bine pregătite“, a explicat Adrian Baboi-Stroe, director executiv al Platformei România 100.

Dacian Cioloș a tras un semnal în direcția implicării active în viața comunităților, fiind de părere că acesta e motorul schimbării. ,,Implicarea în comunitate rămâne esențială și e importantă pentru rezultatele concrete pentru proiectele pe care le avem. E important și pentru felul în care credem noi că poate fi făcută politica în România. Vă spun pentru a fi foarte clar că ăsta este modul în care putem schimba România. Ceea ce faceți unii dintre voi cu convingere, determinare, este ceea ce trebuie”, spune Dacian Cioloș.

Vremea in lume

Berlin Berlin Germany
Noros
Noros
1°C
Vânt: 7 km/h V
 
Newsletter