ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

Dacian Cioloș: „În maxim două săptămâni vom depune actele pentru formarea partidului”

Distribuire articol:

Dacian Cioloș se află în județul Sălaj, unde participă la o dezbatere pe tema ‘Valori care ne unesc”, dar și la o întâlnire cu membrii Platformei 100 din municipiul Zalău. El este însoțit de conferențiarul Daniel David de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Întâlnirea e într-un cadru simplu, fără autorități locale sau județene, așa cum a precizat fostul premier.

În urmă cu câteva zile, fostul premier anunța că membrii Platformei 100 vor forma un partid politic care va participa la alegerile viitoare. Cetățenii veniți în număr mare l-au întrebat pe fostul premier dacă într-adevăr Platforma 100 se va transforma în partid.

„În maxim două săptămâni vom depune actele pentru formarea partidului. Lumea nu se termină și nu începe cu un nou partid. Partidul este un vehicul. Important e să fim pregătiți. Putem folosi timpul să ne cunoaștem mai bine, să ne cunoaștem valorile. Partidul va cere voturi pentru a-și asuma un program de guvernare. Eu vă invit să găsiți noi modalități de abordare, să fim cât mai bine pregătiți. O să avem o relație naturală cu cei din jurul nostru”, a menționat fostul premier.

Platforma 100 a adunat peste 250 de adeziuni în municipiul Zalău.

 


Distribuire articol: