Dacian Cioloș: La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenței, normalității și speranței

Fostul premier, Dacian Cioloș a transmis un mesaj susținătorilor săi, în urma evenimentelor care au loc. Acesta critică din nou alianța aflată la guvernare și își încurajează militanții, spunând că la viitoarele alegeri va fi vocea speranței. Iată mesajul fostului premier:

Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susținători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriți să veniți împreună cu noi:

Dragi prieteni,

Coaliția PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia șansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-și înțelege greșelile. Există o logică a democrației care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide.

Cred că decepția noastră pentru astfel de situații trebuie transformată în capacitatea noastră de a oferi o alternativă, prin fapte.

Haideți să înlocuim dezamăgirea și frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuși să propunem soluții care să fie acceptate și sprijinite de societate.

La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenței, normalității și speranței. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o șansă în minus pentru o existență și o evoluție normală a noastră, ca țară și societate.

Ne avem unii pe alții. Nu suntem puțini și nici neputincioși. Vom rezista și vom construi o alternativă reală. Împreună!

Cu gânduri bune,

Dacian Cioloș

Recommended For You

1 Comment

  1. Sprijin total Platforma România 100 în acțiunile pentru corectitudine, profesionalism şi respect față de interesul național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.