Dacian Cioloș în mijlocul protestatarilor

Întrebat de jurnaliști cum vede situația în care s-a ajuns, Cioloș a precizat că actualul Guvern și coaliția care îl susține trebuie să țină cont de părerea și vocea societății:

“Vedeți că au mai răspuns la presiunea străzii. Însă nu iau decizii nici azi în urma unor dezbateri, plimbă legile de la Parlament la Guvern si testeaza oamenii la presiune. Dincolo de semnalul din afara țării, mă întreb ce semnal dăm în țară? Ce vrem să facem, în ce direcție vrem să ducem România?

Suntem la al doilea guvern, cu toate că ne sunt prezentate cifre care arată bine, avem o lipsă de predictibilitate și o instabilitate cum n-am avut de multă vreme. Ratăm, în ciuda cifrelor, oportunitatea unei dezvoltări durabile (…). Aici nu e vorba de a ieși împotriva cuiva. Se iese pentru că oamenii  vor să știe că se poate construi în țara noatră, că pot să proiecteze pe termen lung”.

Întrebat dacă jandarmeria își face treaba, fostul premier a fost foarte clar, spunând că îi cunoaște foarte bine și le apreciază activitatea. “Aici nimeni n-a venit să lupte cu cineva, ci să vorbească”, a încheiat Dacian Cioloș.

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.