Dacian Cioloș: Mult mai greu decât să ai puterea este să o folosești cu înțelepciune, pentru binele comunității.

Ideea doamnei primar Gabriela Firea de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei este cel puțin lipsită de tact, pentru că poate fi considerată o sfidare și o provocare față de protestatarii din Piață. Asta, în condițiile în care protestatarii au solicitat de nenumărate ori aprobare pentru organizarea manifestațiilor în Piața Victoriei, iar Primăria a răspuns negativ sau deloc.

Este o idee neînțeleaptă să folosești puterea și forța instituțiilor pentru a reprima dreptul la libera exprimare, manifestat pașnic de oameni cărora le-a mai rămas doar strada pentru a-și susține viziunea despre România.

Îndrăznesc să cred, doamnă Firea, că puteți găsi înțelepciunea pentru a accepta ideea că nu folosirea puterii e dovada unei administrații inteligente, ci capacitatea de a-i convinge pe ceilalți de bunele dumneavoastră intenții.

Aveți posibilitatea să demonstrați celor cărora le-a rămas doar strada, că puteți gestiona, fără conflicte inutile și fără provocări, o situație tensionată generată de partidul din care faceți parte.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.