Dacian Cioloș: „Multă lume m-a întrebat ce nevoie mai are țara asta de încă un partid”. VIDEO

Fostul premier, Dacian Cioloș, se află într-o campanie de informare a noului partid. În aceste zile s-a aflat la Sibiu, unde a discutat cu diverse persoane despre ce vrea să facă cu noul său proiect Mișcarea România Împreună.

El spune că nu e suficient să mergi la Guvern cu o mână de oameni și că e nevoie de mult mai mulți oameni pentru a pune în practică un program de guvernare.

Întâlnire cu crescătorii de cai din Hoghilag

E păcat că am ajuns în situația în care oamenii spun că nu mai vor să fie conduși de cei care, prin definiția democrației, ar trebui să îi conducă. E cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei societăți – să nu mai ai încredere în cel de lângă tine.Multă lume m-a întrebat ce nevoie mai are țara asta de încă un partid. Eu mi-aș fi dorit să nu fac parte din niciun partid, dar asta înseamnă democrația: e nevoie de un partid ca să poți să faci treabă, așa că facem unul nou. Poate că, dacă venim cu o ofertă politică argumentată, o să mai aducem din oamenii care, în 2016, nu au votat. Dacă noi ne-am implicat e pentru că mai sunt lucruri care trebuie făcute în România. Și câteva luni nu sunt suficiente. E nevoie de timp și nu doar de o mână de oameni în guvern, ci de mult mai mulți. Am stat de vorbă, vinerea trecută, cu oameni din satul Prod, județul Sibiu, care m-au convins încă o dată că avem cu cine face România bine. Numele viitorului nostru partid – Mișcarea România Împreună – nu a fost ales la întâmplare. Pentru că numai #împreună vom reuși să reconstruim țara noastră.

Publicată de Dacian Cioloş pe Joi, 27 Septembrie 2018

„E păcat că am ajuns în situația în care oamenii spun că nu mai vor să fie conduși de cei care, prin definiția democrației, ar trebui să îi conducă. E cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei societăți – să nu mai ai încredere în cel de lângă tine.

Multă lume m-a întrebat ce nevoie mai are țara asta de încă un partid. Eu mi-aș fi dorit să nu fac parte din niciun partid, dar asta înseamnă democrația: e nevoie de un partid ca să poți să faci treabă, așa că facem unul nou. Poate că, dacă venim cu o ofertă politică argumentată, o să mai aducem din oamenii care, în 2016, nu au votat. Dacă noi ne-am implicat e pentru că mai sunt lucruri care trebuie făcute în România. Și câteva luni nu sunt suficiente. E nevoie de timp și nu doar de o mână de oameni în guvern, ci de mult mai mulți.

Am stat de vorbă, vinerea trecută, cu oameni din satul Prod, județul Sibiu, care m-au convins încă o dată că avem cu cine face România bine. Numele viitorului nostru partid – Mișcarea România Împreună – nu a fost ales la întâmplare. Pentru că numai #împreună vom reuși să reconstruim țara noastră”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.