Dacian Cioloș, prima declarație fermă despre arestarea lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS nu se fereşte să vorbească deschis inclusiv despre chestiuni grave din politică, pe care mulţi ezită să le tranşeze în public.

Ajuns marţi, 5 martie, la Piteşti, pentru a se întâlni cu simpatizanţii şi pentru a se alătura voluntarilor argeşeni care participă la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, Dacian Cioloş a acuzat actuala putere chiar în stradă.

”Salariile şi pensiile trebuie plătite din banii produşi în România, nu din bani împrumutaţi în străinătate. Pentru că asta se întâmplă. Cei de la Putere amanetează viitorul generaţiilor tinere ca să plătească acum populist nişte pensii şi salarii şi ca să câştige nişte voturi”, a declarat Dacian Cioloş, în faţa simpatizanţilor.

La un moment dat, un cetăţean i-a spus lui Dacian Cioloş că ar fi bine ca Liviu Dragnea să fie arestat. Surprinzător, Cioloş n-a evitat subiectul, ba chiar a spus lucrurilor pe nume: ”O să vină şi acel moment. Până atunci avem şi alte lucruri de făcut”, i-a răspuns el argeşeanului, fără a intra în detalii.

Piteştiul este primul oraş din cadrul unei caravane naţionale de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor Alianţei 2020 (USR PLUS) la alegerile europarlamentare. Până acum, la Piteşti au fost strânse peste 4.000 de semnături, iar la nivel naţional – peste 150.000.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.