ACTUALITATE

Dacian Cioloș: ,,Vrem oameni cinstiți în funcții publice! Semnez inițiativa cetățenească “Fără Penali” și vă îndemn să vă alăturați“. VIDEO

Fostul premier Dacian Cioloș, a decis să susțină campania USR ,,Fără Penali în funcții publice”.

Declarațiile lui Dacian Cioloș: „Aici vorbim de persoane cu dosare , de oameni care vor să fie legi.

E important să mergem mai departe cu această inițiativă cetățenească. Pentru a avea o administrație curată, un mediu politic curat. Platforma România 100 susține această inițiativă. Ne vom mobiliza să adunăm și noi cât mai multe semnături.

Orice limite pot fi depășite. E important semnalul pe care îl dăm În programele politice trebuie să existe această prevedere. Pentru o Românie care să producă bunăstare este nevoie de o astfel de prevedere. Este important să audă toți politicienii. De aici pornim, de la oameni cinstiți în administrație. Onești și profesioniști care să administreze țara

E important ca toate forțele politice, care cred în valori, care vor guvernare pentru români trebuie să arate că România are alternativă”.

Vrem oameni cinstiți în funcții publice! Semnez inițiativa cetățenească “Fără Penali” și vă îndemn să vă alăturați.Listele de semnături pentru a susține această inițiativă publică se pot descărca și de pe https://farapenaliinfunctiipublice.roMișcarea România Împreună și Platforma România 100 susțin această inițiativă.

Publicată de Dacian Cioloş pe Luni, 23 iulie 2018