ACTUALITATE

Dan Barna este candidatul USR pentru prezidenţiale

Congresul USR a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele formaţiunii, Dan Barna, a fost ales cu 324 de voturi. Au mai candidat senatorul Mihai Goţiu, Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu.
După ce Congresul USR a început pe muzica din Game of Thrones, preşedintele partidului, Dan Barna și-a susținut candidatura la prezidențiale în fața colegilor prin trimiteri la Matrix și Star Trek.
Barna le-a spus colegilor prezenți la Congres că USR este „Games of Thrones ca viziune”, dar ca energie este „Star Trek-ul României”.
„După toate lucrurile pe care am reușit să le facem împreună în ultimii 3 ani, sunt sigur că avem o șansă reală ca USR PLUS să dea Președintele. Și știu că aveți curajul să intrăm în această competiție. Știu că avem voința să mergem până la capăt pe acest drum. Suntem Games of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul României. Vă cer doar să aveți încredere în mine că vă pot reprezenta cu succes și în calitate de candidat la Președinția României”, a afirmat Dan Barna, la Congresul de sâmbătă în care USR are candidatul la prezidențiale, potrivit Mediafax.