Președintele USR, Dan Barna, la Bistrița: România trebuie să schimbe direcția, să se întoarcă pe direcția europeană

Astăzi intr-o conferință de presă au fost prezenți membrii de la USR, PLUS printre care Dan Barna și Dragoș Pîslaru care au vizitat din nou piața comercială Decebal.

Dan Barna; ,,Tocmai am fost în piață, e un sentiment extraordinar ori am nimerit în cel mai amabil oraș din România ori aici în Bistrița oamenii vor schimbare şi s-au săturat de hoție. Vor să se întoarcă tinerii în țară, vor ca micii producători să fie susținuți, din ceea ce mi-au spus în această oră în care am stat cu ei. Asta arată că România s-a trezit. Bistrițenii  sunt în fruntea listei. Am fost peste tot în țară și peste tot e sentimentul că așa nu mai putem continua, peste tot e sentimentul că trebuie să scăpăm de hoție”.

Președintele USR Dan Barna suSține că au o listă de candidați cu cei mai competenți  pe care i-a avut vreodată România pentru Parlamentul European .

Dragoș Pîslaru: ,,Sper ca în 26 Mai să am votul românilor, voi merge în comisia de muncă și afaceri sociale,  acolo există un lucru fundamental care mi-l propun care este foarte important pentru bistriţeni şi pentru românii de peste tot și anume relansarea meseriilor și a scolilor profesionale în România. Să nu mai fim la cheremul unor inspectori  sau edili care închid școli sau clase după cum le convine în anul respectiv”.

Dan Barna mai susține că nu are nici o îndoială că acest referendum din 26 mai va trece și că poziția USR PLUS este una explicită  și asumată. „Este un DA hotărât la referendum”, a mai spus acesta.

 

Recommended For You

About the Author: Chelaru Gabriela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.