POLITICĂ

Dan Barna: “USR și PLUS au aceleași obiective, de a salva România de corupție și sărăcie”

Preşedintele USR, Dan Barna, s-a arătat încântat de apariţia noii formaţiuni politice înfiinţate de Dacian Cioloş. El le-a transmis echipei PLUS că împreună vor face echipă şi că pot fi alternativa credibilă la actuala guvernare.

“Îi doresc succes lui Dacian Cioloş și echipei din jurul lui, cu noul partid PLUS. Noul partid este un mare câștig pentru democrația românească. Ei vor continua să fie partenerii noștri cei mai apropiați. Știu că USR și PLUS au aceleași obiective, de a salva România de corupție și sărăcie. Trebuie să ne implicăm toți în lupta pentru Europa, pentru civilizație, pentru bunăstarea oamenilor cinstiți din România. Va trebui să luptăm împreună, fără compromisuri, împotriva corupției și grupului infracțional organizat PSD-ALDE ce încearcă să ne îndepărteze de Uniunea Europeană.

La următoarele alegeri, românii trebuie să aibă alternative serioase la coaliția PSD-ALDE, să dovedească că sunt uniți împotriva corupției și penalilor, să demonstreze – prin vot – că vor o Românie curată, prosperă și europeană. Vă încredințez că facem tot este în puterea noastră pentru a oferi această alternativă”, a precizat preşedintele USR pe pagina sa de socializare.