POLITICĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Dan Ivan: Municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației au nevoie de centuri ocolitoare

Distribuire articol:

Candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș, senatorul USR Dan Ivan, consideră că atât municipiul Baia Mare cât și Sighetu Marmației au nevoie urgentă de centuri ocolitoare. Deși se discută de ani de zile despre necesitatea realizării de centuri ocolitoare în principalele orașe ale județului Maramureșului, nu s-a făcut nimic concret.

Dan Ivan: Municipiul Baia Mare și Sighetu Marmației au stagnat mult în acești ani și că acum e nevoie de un nou proiect și o nouă echipă care să dinamizeze dezvoltarea orașului. N-avem centuri ocolitoare și vedem cum PSD și PNL ne spun că se blochează între ei, dar maramureșenii n-au nevoie de povești. Ne spun că se întârzie avize, semnături de la mediu și altele, dar ei conduc toate instituțiile. Din prima zi de mandat voi pune pe masă toate proiectele de infrastructură mare și le voi da drumul cu prioritate. Avem bani europeni și noi stăm după avizele instituțiilor ce aparțin guvernului PNL PSD.

Dan Ivan subliniază faptul că toate aceste blocaje țin de birocrația pe care guvernele au impus-o și care trebuie simplificată în cel mai scurt timp.

Dan Ivan: Ne-am pus singuri piedici. Cine e de vină? Cine le-a pus acolo. Avem aparate mari, greoaie, care împiedică dezvoltarea pe toate palierele.

 

Dan Ivan este candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită formată din USR și PMP.

 

Acest material a fost comandat de Uniunea Salvați România, parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”, produs si publicat de SC APELLA SRL, cod mandatar financiar 21240009.

 


Distribuire articol: